Klantenbeoordelingen

 • Fietsslot openbreken

  Everything was perfect!! It was fast and professional, and the guy was very kind. I’ll recommend it with no hesitation!
  22-11-2017
 • Goede service (webshop)

  Snelle reactie op mijn vragen, snelle en heldere afhandeling en verzending. Zeer schappelijke prijs!
  9-11-2017
 • Urban Arrow Family

  Een aanschaf van een Urban Arrow Family was voor ons een heel bijzondere ervaring. De gemiddelde consument zal over het algemeen niet dagelijks een bakfiets van deze prijsklasse kopen en dat geldt voor ons ook. Rondgekeken in de buurt, maar teleurstellende ervaringen als het op de prijs aan kwam. DrBeyk kwam gelukkig wel met een scherp aanbod en op basis van de goede/snelle communicatie en de reviews op de 'bestel'-knop gedrukt. De verwachtingen (o.a. levertijd) werden goed afgestemd en nagekomen. De fiets nu nog kort in bezit, maar wat een verademing. Nu al! Primair gekocht voor schoolritjes en boodschappen, maar ik sluit niet uit dat ik hem stiekem mee naar mijn werk neem. Beetje een nerd-dingetje, maar ik vind het metalen Dr. Beyk embleem ook erg fraai. Beter dan die grote stickers die je regelmatig ziet bij de concullega's.Kortom: dik tevreden in vele opzichten.
  4-10-2017
 • Urban arrow liefde

  Dit is 1 van de beste aankopen ooit (mijn geit staat op 1)!! Zonder rijbewijs, maar met een peuter van 2 en 2 hondjes is het lastig om er even snel op uit te gaan. Sinds ik de urban arrow family heb aangeschaft kan ik gaan en staan waar ik maar wil. Waar ik ook heenga, ik moet altijd eerst 2 viaducten onder om het dorp uit te komen.. Met een volgeladen fietsmand en fietstassen met maar 3 versnellingen was het onmogelijk om zonder zweetplekken op bestemming aan te komen. Maar met Urbie is het allemaal geen probleem! Dochter, boodschappen, honden, alles kan erin en hij rijdt zonder moeite een stijle helling op. Zelf midden in de nacht met een dronken vriend in het bakkie is het nog makkelijk fietsen!! Ook de service van drBeyk is super, Voortaan halen wij onze fietsspullen hier!
  30-6-2017
 • Spurcycle bel

  Op mijn Stromer St1x maak ik snelheid.....en veel kilometers (bijna 2000 km/maand....) Dus vind ik vaak mede-weggebruikers op mijn weg. Niets mis mee behalve tijdens schooleinde/begin tijden. Dan fietst onze aanstaande toekomst graag met 3 (of 4) naast elkaar; voorzien van oorverdovende in-earplugs en driftig al hun aandacht aan hun mobieltjes gefocussed. Met de originele bel werd ik domweg genegeerd; met een additionele elektrische pieper werd ik niet begrepen (want ze hoorde de fiets niet). Met de Spurcycle bel dring ik door !!!! Dus een hele dure bel; maar zo irritant doordringend dat het iedere euro waard is. Bijzonder product.......Ik KAN met de prijs gewoon geen 5 sterren geven maar voor de bel op zich natuurlijk wel.
  10-6-2017
 • Urban Arrow Family

  Ingegaan op een aanbieding die niet mogelijk bleek bij Belgische verdelers. Toch een beetje twijfel om ver van de deur te bestellen, maar nog geen seconde spijt van gehad. De fiets werd anderhalve week na bestelling geleverd in België aan de deur. Fantastische en snelle service en heel benieuwd naar de eerste testrit. Ook voor Belgische klanten een aanrader dus.
  17-5-2017
 • Voordrager fiets

  Snelle levering, goede prijs. Misverstand over de kleur is echt heel netjes opgelost. Echt een aanrader
  22-3-2017
 • Key broken inside lock

  Very quick service! They got to my bike on time and within 2 minutes the lock was opened and I was on my way! They carry extra locks so that you can buy a new one! Thanks
  14-3-2017
 • bosch ebike accu

  Snelle levering.Op een vraag via e-mail de volgende ochtend antwoord. Prijs was ook concurrerend. Goed adres!,
  23-2-2017
 • Aankoop Urban Arrow Family

  als je de Family uitvoering koopt dan doe je dat vanwege de kinderen. Wij hebben drie kinderen van 5 jaar, 3 jaar en 3 mnd. Een hele onderneming als je met de hele familie een testrondje gaat maken. Ondanks de drukte en gaos werd de tijd genomen, niks was te veel gevraagd en uiters behulpzaam. Al met al een eigenaar die weet hoe het is als je kinderen hebt. Hens overal goede dingen gezien en gehoord dat het te veel is om op te noemen. Verder zijn alle gemaakte afspraken keurig nagekomen. Ik zeg maar zo wie goed doet goed ontmoet. Het zijn ook nog eens super lieve mensen. Ik schrijf nooit een review en heb geen sociaal media maar voor DrBeyk eennuitzondering en zal aan al mijn vrienden de zaak aanraden. Al met al een dikke 10 voor DrBeyk te Amsterdam
  1-2-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Validatie: *