Klantenbeoordelingen

 • Geweldige service!

  Top service. Fietsketting gemaakt op locatie. Binnen 45 minuten had hij alles gemaakt en ik kon zelf mooi doorwerken op kantoor. Geen gedoe om een fietsenmaker in de buurt te vinden en daar weer je fiets heen te brengen en op te halen. Erg blij mee! :)
  2-3-2020
 • Super snelle en vriendelijke service

  Geweldig contact en antwoord op alle vragen, persoonlijk en ook via de mail en app. Heel blij met de fiets en de snelle levering. Goed advies gehad en de Bullitt naar eigen smaak samengesteld. Top service!
  19-2-2020
 • Bullitt

  Zeer vriendelijke bediening, mooie zaak.top
  11-2-2020
 • Bullitt

  Via de online shop hebben we een Bullit gekocht. We werden telefonisch snel geholpen met het maken van de voor ons juiste keuze. De levertermijn is zeer kort en tijdens het (ongeduldig) wachten kregen we ook snel en vriendelijk antwoord op onze vragen. Vandaag is de fiets geleverd zoals we hem wilden. Het door ons gekozen achterlicht bleek niet samen te gaan met de bagagedrager. Er werd een ander achterlicht gemonteerd en het verschil bedrag staat al op onze rekening. De koerier die de fiets in België leverde mocht iets sneller bellen. Maar wie zeurt er nu over 20 minuten snel fietsen voor een Bullitt, ik alvast niet!
  27-1-2020
 • Top geregeld

  Ik kreeg mijn hangslot niet meer open en Badr heeft mij perfect geholpen door de ketting door te zagen op een manier dat hij nog wel bruikbaar is en ik alleen een nieuw slotje hoefde te kopen . Super vriendelijk en goeie service!
  15-1-2020
 • Mobiele Fietsenmaker

  After contacting via the website, the guy was on site within 90 minutes and fixed my rear tire effortlessly. Great service, positive guy!
  13-1-2020
 • Service

  Ik zit net te zoeken naar de maat van mijn gekochte winterbanden en wat zie ik op de factuur Bedankt voor uw bestelling! Vergeet niet binnen drie maanden gebruik te maken van de gratis servicebeurt als u een fiets bij ons heeft gekocht. Service dat zit zeker goed keertje had mijn zelf aangesloten aanhanger die op de wiel moer zit ging steeds los zitten Even langs bij DrBeyk en die zag het meteen de schroefdraad van de wiel moer had ik stuk gedraaid meteen grijpt hij in haalt de stukende moer er af maakt zelfs de schroefdraad op de as schoon pakt een nieuwe moer en zet het hele spulletje weer vast Daarna nooit meer los geweest En gratis dat noem ik Service
  26-10-2019
 • Awesome experience!

  Excellent quality in their work. I had an "injury" on my Cortina after an accident and I also wanted to have the disk-brake pads replaced; something that no other bike store could even touch in my neighborhood. Matt came over earlier today and he took care of everything and my bike is now actually smoother than before the accident! Thanks Matt!! They know their business, they're fast, reliable and given the ease that you don't have to go to them, but they come to you makes a great value for money! I've decided that from now for the maintenances & repairs I'll always reach out to DrBeyk!
  30-4-2019
 • Top

  Ik kan niet anders concluderen dat Dr Beyk een top bedrijf is. Goed advies, snelle levering, fijne nazorg en goed bereikbaar. Dus zoek je een dealer van Urban Arrow maar je woont, net als wij, niet in en om de stad Amsterdam. Twijfel niet en neem contact met ze op! Wij zijn blij dat we de investering van de Urban Arrow bij Dr Beyk met plezier hebben gedaan.
  4-2-2019
 • lekkenband

  kwam daar bij DrBeyk met zachte voorband om een pomp te kopen maar hij zij dat die banden nooit lek gaan meteen heeft die een nieuwe binnenband er in gedaan en wilde afrekenen maar het was service top service en nog erger stuur stond beetje scheef na een valpartij heeft die ook meteen recht gezet
  16-1-2019
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Validatie: *