Klantenbeoordelingen

 • Telefoon opnemen

  Hallo, Wil laten weten dat ik jullie al weken probeer te bereiken, maar krijg helaas geen contact. Vind het ontzettend jammer!! Mvg, Appie
  31-10-2018
 • agent

  Ik zou tevreden zijn met een overijverige agent , hier in Gent ( België ) kijkt men niet snel op wanneer er aan een fiets wordt geprutst .
  9-5-2018
 • Urban arrow

  Na een kortstondige speurtocht op internet uiteindelijk Mn fiets besteld bij d’r Bike. De prijs was overal hetzelfde dus vooral gekeken naar de recensies. Dr Bike doet zijn vijf sterren eer aan. Zijn klantvriendelijk, snel hebben duidelijk verstand van zaken. Een echte aanrader!!
  21-4-2018
 • Urban arrow

  Na lang twijfelen toch uiteindelijk mijn droomfiets besteld. Na een zeer snelle levering bleek er lichte krasschade te zijn ontstaan bij het transport. Ook zaten er zwarte riempjes in ipv rode. Omdat ik de roderiempjes, in combinatie met de rode belt, juist zo mooi vind drbike gemaild of dit alles opgelost kon worden. Kreeg een zeer nette en begripvolle mail terug en heb er alle vertrouwen in dat dit alles netjes afgehandeld zal worden.
  14-4-2018
 • Super service

  Zondag besteld en 2 dagen later in huis. Kan niet anders zeggen dan, super!
  11-4-2018
 • Bullit Bluebird

  Vrijdag besteld, 6 dagen later in België geleverd. Wat een snelheid en correcte dienstverlening van Dr. Beyk. En wat een prachtfiets! Even snel en vinnig als mijn fixie. Fantastisch, mijn dochtertje wil geen andere 'taxi' meer.
  30-3-2018
 • Retour beugelslot

  Afgelopen week bestelde ik een Kryptonite Keeper 12LS slot op drbeykonline. Omdat deze niet meer op voorraad was kreeg ik een duurder en beter slot opgestuurd zonder extra kosten! Helaas pastte deze niet op mijn fiets en heb ik hem geretourneerd. Mails worden snel beantwoord en het retour is goed afgehandeld. Zeer tevreden!
  5-3-2018
 • Urban Arrow 2.0

  Na 12.500 probleemloze kilometers met onze Urban Arrow Classic was er maar 1 mogelijke opvolger. Een Urban Arrow. Met DRBYEK waren we er snel uit. Goede prijs en snelle levering met een lach!
  2-3-2018
 • Bestelling artikel voor fiets.

  Snelle levering. Goede communicatie. Stevige verpakking. Alleen jammer dat "postnl" het pakje meer dan 24 uur in het depot liet liggen.
  13-2-2018
 • Fietsslot weer open en goedgekeurd door de politie

  Laatste sleuteltje verloren en ik dacht dat ik mijn fiets af kon schrijven...gelukkig toch nog even op Google gekeken of er nog iets mogelijk was...was een beetje bang of dit wel een betrouwbare service was...maar dat is het. Op de afgesproken tijd kwam de redding voorrijden. Het was binnen een paar minuten gepiept. Maar toen kwam een overijverige agent controleren. De fietsenmaker bleef er gelukkig cool onder. En terecht, de agent kon ons niets maken. Eind goed, al goed.
  8-2-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Validatie: *