Klantenbeoordelingen

 • Mobiele Fietsenmaker

  After contacting via the website, the guy was on site within 90 minutes and fixed my rear tire effortlessly. Great service, positive guy!
  13-1-2020
 • Service

  Ik zit net te zoeken naar de maat van mijn gekochte winterbanden en wat zie ik op de factuur Bedankt voor uw bestelling! Vergeet niet binnen drie maanden gebruik te maken van de gratis servicebeurt als u een fiets bij ons heeft gekocht. Service dat zit zeker goed keertje had mijn zelf aangesloten aanhanger die op de wiel moer zit ging steeds los zitten Even langs bij DrBeyk en die zag het meteen de schroefdraad van de wiel moer had ik stuk gedraaid meteen grijpt hij in haalt de stukende moer er af maakt zelfs de schroefdraad op de as schoon pakt een nieuwe moer en zet het hele spulletje weer vast Daarna nooit meer los geweest En gratis dat noem ik Service
  26-10-2019
 • Awesome experience!

  Excellent quality in their work. I had an "injury" on my Cortina after an accident and I also wanted to have the disk-brake pads replaced; something that no other bike store could even touch in my neighborhood. Matt came over earlier today and he took care of everything and my bike is now actually smoother than before the accident! Thanks Matt!! They know their business, they're fast, reliable and given the ease that you don't have to go to them, but they come to you makes a great value for money! I've decided that from now for the maintenances & repairs I'll always reach out to DrBeyk!
  30-4-2019
 • Top

  Ik kan niet anders concluderen dat Dr Beyk een top bedrijf is. Goed advies, snelle levering, fijne nazorg en goed bereikbaar. Dus zoek je een dealer van Urban Arrow maar je woont, net als wij, niet in en om de stad Amsterdam. Twijfel niet en neem contact met ze op! Wij zijn blij dat we de investering van de Urban Arrow bij Dr Beyk met plezier hebben gedaan.
  4-2-2019
 • lekkenband

  kwam daar bij DrBeyk met zachte voorband om een pomp te kopen maar hij zij dat die banden nooit lek gaan meteen heeft die een nieuwe binnenband er in gedaan en wilde afrekenen maar het was service top service en nog erger stuur stond beetje scheef na een valpartij heeft die ook meteen recht gezet
  16-1-2019
 • agent

  Ik zou tevreden zijn met een overijverige agent , hier in Gent ( België ) kijkt men niet snel op wanneer er aan een fiets wordt geprutst .
  9-5-2018
 • Urban arrow

  Na een kortstondige speurtocht op internet uiteindelijk Mn fiets besteld bij d’r Bike. De prijs was overal hetzelfde dus vooral gekeken naar de recensies. Dr Bike doet zijn vijf sterren eer aan. Zijn klantvriendelijk, snel hebben duidelijk verstand van zaken. Een echte aanrader!!
  21-4-2018
 • Urban arrow

  Na lang twijfelen toch uiteindelijk mijn droomfiets besteld. Na een zeer snelle levering bleek er lichte krasschade te zijn ontstaan bij het transport. Ook zaten er zwarte riempjes in ipv rode. Omdat ik de roderiempjes, in combinatie met de rode belt, juist zo mooi vind drbike gemaild of dit alles opgelost kon worden. Kreeg een zeer nette en begripvolle mail terug en heb er alle vertrouwen in dat dit alles netjes afgehandeld zal worden.
  14-4-2018
 • Super service

  Zondag besteld en 2 dagen later in huis. Kan niet anders zeggen dan, super!
  11-4-2018
 • Bullit Bluebird

  Vrijdag besteld, 6 dagen later in België geleverd. Wat een snelheid en correcte dienstverlening van Dr. Beyk. En wat een prachtfiets! Even snel en vinnig als mijn fixie. Fantastisch, mijn dochtertje wil geen andere 'taxi' meer.
  30-3-2018
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
8+ =