Klantenbeoordelingen

 • bosch ebike accu

  Snelle levering.Op een vraag via e-mail de volgende ochtend antwoord. Prijs was ook concurrerend. Goed adres!,
  23-2-2017
 • Aankoop Urban Arrow Family

  als je de Family uitvoering koopt dan doe je dat vanwege de kinderen. Wij hebben drie kinderen van 5 jaar, 3 jaar en 3 mnd. Een hele onderneming als je met de hele familie een testrondje gaat maken. Ondanks de drukte en gaos werd de tijd genomen, niks was te veel gevraagd en uiters behulpzaam. Al met al een eigenaar die weet hoe het is als je kinderen hebt. Hens overal goede dingen gezien en gehoord dat het te veel is om op te noemen. Verder zijn alle gemaakte afspraken keurig nagekomen. Ik zeg maar zo wie goed doet goed ontmoet. Het zijn ook nog eens super lieve mensen. Ik schrijf nooit een review en heb geen sociaal media maar voor DrBeyk eennuitzondering en zal aan al mijn vrienden de zaak aanraden. Al met al een dikke 10 voor DrBeyk te Amsterdam
  1-2-2017
 • Levering

  Online artikel besteld dezelfde dag nog klaar gezet product voldoet an de beschrijving . Voor deze service 5 sterren
  20-1-2017
 • Sleutel kettingslot afgebroken

  Daar sta je dan. Het feestje is afgelopen en wankelend waan je je naar je fiets in de vriezende kou. Je steekt je sleutel in haast vergane Hema kettingslot en krak.. sleuteltje doormidden. En dan? Achterop de fiets bij je lover naar huis, maak je je zorgen over hoe je dit de volgende dag moet gaan oplossen. Google geeft het antwoord: fietssleutelkwijt.nl. Wat een super concept! Je vult het online formulier in en bevestigd tijd en meeting plaats met je held. Eenmaal daar is het binnen 5 minuten vakkundig en snel afgehandeld door een vriendelijke monteur. Ik ben zeer tevreden over de service!
  15-1-2017
 • Bestelling fietsachterlicht perfekt in orde ! aanrader

  Fietsachterlicht besteld, Na een paar dagen geleverd, alles perfekt in orde. We blijven klant en raden dit aan.
  29-11-2016
 • Helemaal top!

  Fietsslot wilde niet meer open.. Formulier ingevuld, binnen 5 minuten werd ik teruggebeld en een half uurtje later was mijn probleem opgelost. Super!
  22-11-2016
 • Snel, vriendelijk en goed

  Ook in het weekend fantastische service. Om 12 uur gebeld, om 13 uur geholpen. Direct m'n slot doorgezaagd en ik had m'n fiets weer terug. Alleen jammer dat er geen bloksloten of kettingsloten meer op voorraad waren. Verder absoluut aan iedereen aan te raden.
  20-11-2016
 • Fietssleutelkwijt

  Geweldige concept! Super service klant gericht erg vriendelijk & super snel. Dit was super indrukwekkend.
  23-9-2016
 • Slot openmaken

  Was fietssleutel kwijt, webform dr beyk ingevuld en werd meteen gebeld. Afspraak gemaakt met Badr die nog netjes belde dat hij 5 mins later was. Slot opgengezaagd binnen een minuut. Supergoede service, bedankt!
  3-9-2016
 • Bullitt Sugar

  Geen dokter Beyk, maar koning Beyk! Aram heeft echt liefde voor het vak en verkoopt prachtige spullen. De winkel is net een schatkamer. Ik heb een Bullitt gekocht en kon zelfs op zondagochtend aanwaaien. Superblij met de fiets. Is een goed alternatief voor een busje in de volle binnensteden. Je doet je werk met een glimlach. Koning Beyk is deskundig en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Beste aankoop in lange tijd!
  28-7-2016
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Validatie: *