Klantenbeoordelingen

 • Retour beugelslot

  Afgelopen week bestelde ik een Kryptonite Keeper 12LS slot op drbeykonline. Omdat deze niet meer op voorraad was kreeg ik een duurder en beter slot opgestuurd zonder extra kosten! Helaas pastte deze niet op mijn fiets en heb ik hem geretourneerd. Mails worden snel beantwoord en het retour is goed afgehandeld. Zeer tevreden!
  5-3-2018
 • Urban Arrow 2.0

  Na 12.500 probleemloze kilometers met onze Urban Arrow Classic was er maar 1 mogelijke opvolger. Een Urban Arrow. Met DRBYEK waren we er snel uit. Goede prijs en snelle levering met een lach!
  2-3-2018
 • Bestelling artikel voor fiets.

  Snelle levering. Goede communicatie. Stevige verpakking. Alleen jammer dat "postnl" het pakje meer dan 24 uur in het depot liet liggen.
  13-2-2018
 • Fietsslot weer open en goedgekeurd door de politie

  Laatste sleuteltje verloren en ik dacht dat ik mijn fiets af kon schrijven...gelukkig toch nog even op Google gekeken of er nog iets mogelijk was...was een beetje bang of dit wel een betrouwbare service was...maar dat is het. Op de afgesproken tijd kwam de redding voorrijden. Het was binnen een paar minuten gepiept. Maar toen kwam een overijverige agent controleren. De fietsenmaker bleef er gelukkig cool onder. En terecht, de agent kon ons niets maken. Eind goed, al goed.
  8-2-2018
 • Fietsslot openbreken

  Everything was perfect!! It was fast and professional, and the guy was very kind. I’ll recommend it with no hesitation!
  22-11-2017
 • Goede service (webshop)

  Snelle reactie op mijn vragen, snelle en heldere afhandeling en verzending. Zeer schappelijke prijs!
  9-11-2017
 • Urban Arrow Family

  Een aanschaf van een Urban Arrow Family was voor ons een heel bijzondere ervaring. De gemiddelde consument zal over het algemeen niet dagelijks een bakfiets van deze prijsklasse kopen en dat geldt voor ons ook. Rondgekeken in de buurt, maar teleurstellende ervaringen als het op de prijs aan kwam. DrBeyk kwam gelukkig wel met een scherp aanbod en op basis van de goede/snelle communicatie en de reviews op de 'bestel'-knop gedrukt. De verwachtingen (o.a. levertijd) werden goed afgestemd en nagekomen. De fiets nu nog kort in bezit, maar wat een verademing. Nu al! Primair gekocht voor schoolritjes en boodschappen, maar ik sluit niet uit dat ik hem stiekem mee naar mijn werk neem. Beetje een nerd-dingetje, maar ik vind het metalen Dr. Beyk embleem ook erg fraai. Beter dan die grote stickers die je regelmatig ziet bij de concullega's.Kortom: dik tevreden in vele opzichten.
  4-10-2017
 • Urban arrow liefde

  Dit is 1 van de beste aankopen ooit (mijn geit staat op 1)!! Zonder rijbewijs, maar met een peuter van 2 en 2 hondjes is het lastig om er even snel op uit te gaan. Sinds ik de urban arrow family heb aangeschaft kan ik gaan en staan waar ik maar wil. Waar ik ook heenga, ik moet altijd eerst 2 viaducten onder om het dorp uit te komen.. Met een volgeladen fietsmand en fietstassen met maar 3 versnellingen was het onmogelijk om zonder zweetplekken op bestemming aan te komen. Maar met Urbie is het allemaal geen probleem! Dochter, boodschappen, honden, alles kan erin en hij rijdt zonder moeite een stijle helling op. Zelf midden in de nacht met een dronken vriend in het bakkie is het nog makkelijk fietsen!! Ook de service van drBeyk is super, Voortaan halen wij onze fietsspullen hier!
  30-6-2017
 • Spurcycle bel

  Op mijn Stromer St1x maak ik snelheid.....en veel kilometers (bijna 2000 km/maand....) Dus vind ik vaak mede-weggebruikers op mijn weg. Niets mis mee behalve tijdens schooleinde/begin tijden. Dan fietst onze aanstaande toekomst graag met 3 (of 4) naast elkaar; voorzien van oorverdovende in-earplugs en driftig al hun aandacht aan hun mobieltjes gefocussed. Met de originele bel werd ik domweg genegeerd; met een additionele elektrische pieper werd ik niet begrepen (want ze hoorde de fiets niet). Met de Spurcycle bel dring ik door !!!! Dus een hele dure bel; maar zo irritant doordringend dat het iedere euro waard is. Bijzonder product.......Ik KAN met de prijs gewoon geen 5 sterren geven maar voor de bel op zich natuurlijk wel.
  10-6-2017
 • Urban Arrow Family

  Ingegaan op een aanbieding die niet mogelijk bleek bij Belgische verdelers. Toch een beetje twijfel om ver van de deur te bestellen, maar nog geen seconde spijt van gehad. De fiets werd anderhalve week na bestelling geleverd in België aan de deur. Fantastische en snelle service en heel benieuwd naar de eerste testrit. Ook voor Belgische klanten een aanrader dus.
  17-5-2017
Waardering:*
Onderwerp:*
Ervaring:*
Naam:*
Plaatsnaam:
Captcha validatie*
12+ =